Organisatie ontwikkeling ontsluit het verborgen potentieel

Je bent directeur van een organisatie of manager van een team. Je bent met jouw organisatie de afgelopen tijd enorm op de proef gesteld. Het is knap dat jullie ondanks alles de boel draaiende hebben weten te houden. Er is afgelopen jaar veel veerkracht gevraagd van jou en jouw mensen. De toekomst kunnen we niet voorspellen, natuurlijk moet jouw reguliere business doordraaien. En ondertussen zal je ook flexibel en wendbaar moeten zijn om met de veranderende werkelijkheid om te kunnen gaan. Waarde toevoegen dat is wat er van je verwacht wordt. Daarom is alle creatie- en innovatiekracht van jou en jouw mensen nodig. Energie bij je mensen en in je team is hierin essentieel. Hoe verdeel je die en maak je gebruik van elkaars kracht?

Nu is het daarom het perfecte moment om een positieve slinger te geven aan jouw organisatie. Natuurlijk kan je dit heel goed zelf, maar de verleiding van de inhoud ligt snel op de loer. Met een goede teamcoach geef je een kickstart aan jouw organisatieontwikkeling zodat je ook in de toekomst het verschil kan maken voor jouw klanten.

Onsluit de innovatie en creatiekracht in jouw organisatie

Alle sleutels tot succes zijn al aanwezig in jouw mensen, Met een gedegen in de praktijk bewezen organisatie-ontwikkelingstraject haal je dit verborgen potentieel naar boven. Geen quick fix of korte energie boost, maar een impactvol traject dat precies die duurzame transitie creëert die nodig is.

In dit traject bereik je de volgende resultaten:

 • Je krijgt meer helderheid op de missie, van het team en van de teamleden.
 • Je stelt met elkaar doelen waarmee je het verwezenlijken van de missie garandeert.
 • Je versterkt het (zelf)vertrouwen, de veerkracht en energie binnen het team.
 • Je ontdekt hoe je met elkaar doorbraken creëert en weet hoe je dit ook in de toekomst zelf kunt blijven doen.
 • Je weet elkaar te inspireren en motiveren om steeds weer beste uit jezelf te halen.
 • Leren, evalueren, fouten maken en successen halen wordt normaal in jouw organisatie.
 • Je weet op welke manier je het verschil kunt maken en hebt meer impact.
 • Je bent succesvoller als team, hebt meer duidelijkheid en lol met elkaar.
 • Het ziekteverzuim gaat omlaag en de verkracht van het team stijgt.
 • Je wordt wendbaar en flexibel als organisatie. Wat de toekomst je ook brengt je weet met elkaar naar de beste oplossingen te navigeren.
 • Jouw medewerkers krijgen nog meer lol in hun werk omdat ze het beste uit zichzelf weten te halen
 • Je wordt onweerstaanbaar voor jouw klanten en voor toekomstige collega’s.

Meer weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We gaan gelijk de diepte in en onderzoeken samen wat de mogelijkheden zijn en wat het traject voor jouw organisatie kan betekenen.

Mijn aanpak is doortastend, direct en soms scherp maar altijd vanuit een perspectief om je te helpen groeien en ontwikkelen. Ik kijk met een systemische blik naar jou en jouw team. Ik werk niet met iedereen. Ik werk alleen met zelfbewuste leiders die voluit verantwoordelijkheid willen nemen voor hun organisatie en de wereld om hen heen. Als we een wederzijdse klik voelen, gaan we er voor.

Ontsluit het potentieel

Organisatie ontwikkeling

Juist nu!