Monique Verhoeven

Over mij

Ik werk met leiders die voluit verantwoordelijkheid nemen voor wie ze zijn en voor wat ze willen creëren

 Monique Verhoeven

Over mij

Ik ben een geluksvogel want ik heb een fantastisch leven. Maar natuurlijk ken ik ook perioden van flinke tegenslag. Soms kom je in een film terecht waarvan het script op een ongelofelijk slechte soap lijkt. De dood, verslaving, narcisme, rouw en verlies, waren de thema’s die door mijn wereld denderden. Meerdere keren stond mijn leven en dat van mijn kinderen totaal op zijn kop. Ik wilde niet het slachtoffer uit hangen, maar regisseur van mijn eigen leven en toekomst zijn. Ik besloot de gelukkigste versie van mijzelf te worden. 

Ik weet nu: wat er ook gebeurt, ik kan het aan. Alle heftige en mooie ervaringen hebben me een wijzer en rijker mens gemaakt en misschien wel een betere ondernemer en coach.

Ik heb een heilig geloof in het potentieel dat er in ons en in onze toekomst verborgen ligt. Je wil alles er uithalen wat er in zit maar dat lukt niet altijd. De kunst is jouw succescode te kraken en het potentieel te ontsluiten. Na jarenlange ervaring als executive coach, consultant en manager en een aantal pittige levenservaringen, heb ik de sleutels gevonden. Geen quick fix of korte energie boost waar jij behoefte aan hebt is een impactvol traject dat precies die de duurzame transitie creëert die je verlangt. Je ontdekt wat er nodig is om het goud wat er ligt in jou, jouw team of organisatie vrij te maken en ervaart hoe magisch het is als je je volledige potentieel benut.

Ik werk niet met iedereen. Ik werk alleen met leiders die voluit verantwoordelijkheid nemen voor wie ze zijn en voor wat ze willen creëren. Gedreven mensen die een mooie wereld willen nalaten aan volgende generaties. Ze voelen een enorme drive om het leven ten volle te leven. Zij zijn hier gekomen om bij te dragen met alle unieke kwaliteiten die zij in zich hebben. Ze willen het verschil maken. Dromers, die durven en doorbreken. De sleutels vinden ze in mijn trajecten.

Mijn aanpak is doortastend, direct en soms scherp maar altijd vanuit een perspectief om je te helpen groeien en ontwikkelen. Ik kijk met een systemische blik naar jou en jouw organisatie. Voor al mijn trajecten maak ik gebruik van diverse coaching methoden en technieken.

Waar je staat in je leven is het gevolg van jouw eigen keuzes. Je hebt niet altijd invloed op wat er op je pad komt. Maar hoe je er mee omgaat, daar ben je zelf verantwoordelijk voor. Ik wandel graag een stukje met jou en jouw organisatie mee.