Voor jou

Persoonlijke ontwikkeling

Jij bent uniek, met alle talenten en kwaliteiten die je in je hebt. Je hebt alles in huis om je mooiste leven te leiden

Tijd om op te staan

Nu is het moment

Je voelt er zit meer in mij dan ik er nu uithaal. Je bent hier niet voor niets. Dit is de tijd om te gaan staan en te doen waar je in gelooft. Je wil de leider zijn die impact maakt. Je wil het gevoel hebben dat je ertoe doet omdat je het belangrijk vindt om bij te dragen aan jouw bedrijf en aan de levens van anderen. Je wil ervaren dat je van betekenis bent, groeit, verbinding hebt, genoeg uitdaging vindt en ook een beetje zekerheid creëert voor jouw bedrijf, gezin en iedereen die je lief is. Je voelt een verlangen om vrij en de meest authentieke versie van jezelf te zijn. Nog niet op alle vlakken lukt dit.

Een persoonlijk coach traject speciaal voor:

Strategisch leiders

Lees meer

 

Nieuwe leiders

Lees meer

 

Leiders met levensvragen

Lees meer

 

Strategie gesprek

Je voelt de tijd is nu! Ik wil mijn grootste potentieel inzetten en doen waarvoor ik hier gekomen ben. Plan een gratis strategie gesprek in,

Uitdaging

Strategisch leider

Je bent een strategisch leider: directeur, manager, bestuurder of senior professional. Je weet dat jouw taak groter is dan besturen of het managen van alleen werk en mensen. De wereld zit te wachten op mensen die de moed hebben om door te pakken. Het is jouw uitdaging om groot te denken en transities te verwezenlijken. Je staat onder grote druk en ervaart regelmatig tijd en ruimte te kort. Dit persoonlijk coachtraject kan je ondersteunen bij:

Het navigeren door veranderingen die elkaar steeds sneller en tegelijk opvolgen

Het vormgeven en uitvoeren van jouw strategie

Het vergroten van jouw impact binnen jouw organisatie en de context waarin je werkt

Doorbreken van blokkades in ontwikkeling en groei van jezelf en jouw organisatie

Vergroten van jouw persoonlijke effectiviteit

Prioriteren en keuzes maken

Vraagstukken over talent management van jouw toppers

Verhogen van jouw zelfbewustzijn en effectiviteit waardoor je je gelukkiger voelt en een inspirerend voorbeeld bent voor anderen

jouUitdaging

Nieuwe leiders

Je zit bent een nieuwe leider. Je wil graag het verschil maken voor jouw organisatie en jouw mensen. Dit is best spannend. Je zoekt een sparringpartner die jou en de generaties boven jou snapt en die met jou van gedachten kan wisselen en je helpt je te ontwikkelen tot de leider die je graag wil zijn.

Een persoonlijk coach traject ondersteunt je bij:

Het vertalen van de organisatie strategie naar een tactisch plan voor jouw team en jouzelf

Het stellen van doelen en prioriteiten

Bouwen van vertrouwen, verbinding en relaties

Ontwikkelen van contextbewustzijn en navigeren in steeds veranderende omgevingen

Ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden: gesprekstechnieken, performance dialoog, keten management, klantgerichtheid

Vergroten van jouw persoonlijke effectiviteit en impact

Het vinden van het antwoord op de vraag of je nog op het juiste pad zit

Uitdaging

Leiders met levensvragen

Herken je een van deze situaties?

Je bent een leider en staat op een kruispunt in je leven. Je realiseert je dat de beslissing die je nu te maken hebt, impact heeft op jouw eigen leven en dat van anderen. Je wil een bewuste keuze maken. Daarom zoek je een sparringpartner die je kan helpen jouw keuzemogelijkheden te onderzoeken. Zodat er perspectief voor je ontstaat en je met vertrouwen de juiste beweging maakt. :

Of het leven heeft een onverwachte wending genomen. Soms overkomen je gebeurtenissen waar je geen invloed op lijkt te hebben. Het enige waar je wel invloed op hebt is de manier waarop je hiermee omgaat. Hoe navigeer je door tijden van tegenslag? Je bent op zoek naar ondersteuning in pittige tijden. Iemand die je helpt om bij jezelf te blijven en je instrumenten in handen geeft voor nu en in de toekomst. Zodat je ervaart dat je het aan kan, wat er ook gebeurt.

Beide situaties zijn sleutel momenten in een mensenleven. Vaak komen juist dan de diepere levensvragen naar boven: wie ben ik, waar sta en ga ik voor, wat heb ik te doen in dit leven, hoe kom ik uit de patronen die mij blokkeren, hoe vergroot ik mijn geluk en hoe vertaal ik mijn levenslessen naar levenskunst?

Wat is jouw doel

Resultaat

In een persoonlijk coachtraject vind je de antwoorden op deze vragen. Dit traject geeft je:

Helderheid in wie je bent, waar je talent en kracht ligt en waar je voor gaat en staat

Inzicht in jouw overlevingstechnieken

Nieuwe strategieën om te navigeren door tijden van verandering

Meer zelfinzicht en zelfvertrouwen

Een acceleratie in jouw veerkracht en energie

Een boost in jouw persoonlijk leiderschap

Keuzemogelijkheden waardoor je doelen stelt waarmee je jouw leven precies de draai geeft waar je zo naar verlangt Inzicht in de manier waarop je het verschil kunt maken met meer impact

De ontdekking hoe je doorbraken creëert en hoe je dit ook bij anderen kunt bereiken

Verhoogd bewustzijn waardoor je je gelukkiger voelt en een inspirerend voorbeeld bent voor anderen

Van mijn klanten

Hoe werkt het?

We spreken af op een locatie die passend is, vaak neem ik mijn klanten mee de Gooise natuur in.Iedereen heeft zijn eigen kompas. In het coachtraject leer ik je hierop te vertrouwen. Begrijpen en ervaren staat centraal. Samen gaan we op zoek naar inzicht zodat er overzicht voor je ontstaat. We gaan terug naar jouw essentie, daar liggen jouw sleutels. Je ontdekt wat jouw missie is. We kijken naar alle bestaanslagen in jouw leven: mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel, jouw persoonlijkheid en gedrag, je conditioneringen en jouw context. We onderzoeken op welke laag jouw uitdagingen zich voordoen, hoe je deze zelf in stand houdt en hoe je ze kan omdraaien. Je krijgt een nieuw perspectief waardoor er keuzemogelijkheden ontstaan. Ik zal je challengen om echt aan de slag te gaan. Vaak is een beweging op 1 laag al een mooie start waardoor alles in beweging komt. Je ontwikkelt je zelfvertrouwen en stevigheid om het stuur van jouw leven in eigen hand te nemen.

Aanpak

Tijdens een gratis telefonische strategiegesprek maken we kennis met elkaar. We gaan gelijk de diepte in zodat je direct ervaart wat het traject voor je kan betekenen. Ik werk niet met iedereen. Als we een wederzijdse klik voelen, gaan we ervoor. Al mijn trajecten zijn op maat gemaakt, passend bij jouw ontwikkelbehoefte. We spreken af op een locatie die passend is, vaak neem ik mijn klanten mee de Gooise natuur in.

Vast onderdeel van persoonlijke coaching is:

  • 5 tot 10 individuele gesprekken (live of online) afhankelijk van de coachvraag.
  • 3 tot 5 (online) gesprekken met sparringpartners uit de directe omgeving om verdiepende feedback te krijgen.
  • Een digitale persoonlijke scan.
  • Digitale reflectie opdrachten.
  • Na afloop van het coachtraject maken we na een paar maanden nog een afspraak. We gaan terugkijken. Dit gesprek is erop gericht om jouw groei te verankeren en jouw successen te vieren.

Tijdens het coaching traject krijg je mijn volle aandacht. Daarom ben je gedurende het traject welkom om me te appen of bellen om te sparren over een urgente situatie in jouw praktijk. Ik reageer over het algemeen binnen 24 uur.

Optioneel

Reality check:

Tijdens een ‘normale werkdag’ loop ik een aantal uren met jou mee. Zodat ik je in jouw werkveld kan observeren, hiermee krijgt je inzicht in jouw (vaak onbewuste) gedrag en patronen uit de praktijk.

 

Optioneel

Out of de box training:

Je krijgt 2 verrassende training sessies waarin je uitgedaagd wordt om jouw fysieke en mentale veerkracht te vergroten. We kiezen de vorm die jou een beetje uit jouw comfortzone haalt. Ik gebruik hiervoor golflessen, bokstraining, coaching met paarden, supboarden, een fotoshoot of een vision quest. Na afloop van de training trekken we lering uit de ervaring en koppelen we de lessen aan jouw ontwikkeldoelen. 

Optioneel

Instrumenten voor het vergroten van levensgeluk:

Je ontvangt een speciale training waarin je zelfreflectie-technieken, ontspannings- ademhalings- en yogaoefeningen aanleert. Hiermee kun je zelf een routine ontwikkelen die je helpt in tijden van tegen- zij- en wind in de rug.

 

Optioneel

Intensive:

Soms is het fijn om even de diepte in te gaan en je helemaal onder te dompelen in je ontwikkel traject, los van de dagelijkse beslommeringen. Daarom neem ik klanten regelmatig meer op een meerdaagse belevenis. Een intensive in Nederland, Italië of Portugal.

 

Optioneel

APK’tje:

Soms heb je het gevoel dat je weer tegen dezelfde patronen aan loopt. In de praktijk blijkt vaak dat je echt wel wat geleerd hebt en je je verder hebt ontwikkeld. Alleen het voelt even niet zo.  Dan is het lekker om weer een spiegel te krijgen, de balans op te maken en inzicht te creëren. Ik heb een trouwe cirkel van klanten. Zij komen regelmatig terug voor een onderhoudsbeurt, een APK’tje. Zodat je je weer herinnert wie je in wezen bent en wat je te doen hebt.

Van mijn klanten

Reviews

Monique heeft mij ontzettend geholpen om beter te zien waar ik al stond en nog verder kan groeien als leidinggevende. Al wandelend stelt ze precies de juiste vragen, plaatste vraagtekens bij mijn eigen overtuigingen en staat (letterlijk) stil bij belangrijke inzichten en acties. Monique is warm, enthousiast en confronterend. Ze schept ruimte voor een frisse blik en nieuwe mogelijkheden en helpt om deze te concretiseren en in de praktijk te brengen.

Mies Verhage, Head of Legal Aegon

In een persoonlijk executive traject heeft Monique meegedacht over een vervolgstap  in mijn carrière wat ik erg gewaardeerd heb. De scherpe analyse, heldere blik en niet altijd het antwoord waar je op zit te wachten (maar je juist wel verder helpt) is een enorme meerwaarde voor mij geweest. Nog steeds doe ik een beroep op Monique om periodiek in de welbekende spiegel te kijken. Dit helpt mij om problemen te analyseren maar ook om vanuit creatie in plaats van angst te acteren wat mij energie en werkplezier geeft.

Marloes van Dongen, Chief Government & Relations Officer, Yes We Can Healthcare Group

 

Als je verder wil komen in het (zaken) leven, moet je van tijd tot tijd stil staan en om je heen kijken. Goed als er dan iemand bij je staat die spiegels en wegwijzers neerzet. Monique doet dit doortastend, prettig en op hoog niveau. Een grote bron van inspiratie.

Jos van Loo, CEO Sound of Data

 

Je voelt een verlangen om vrij en de meest authentieke versie van jezelf te zijn

Contact

Zijn wij een match?

Wil jij ontdekken of wij een goede match zijn om jouw volledige potentieel te ontsluiten? We gaan gelijk de diepte in zodat je direct ervaart wat het traject voor je kan betekenen.