Monique Verhoeven
Ik ben Monique Verhoeven

Dit moet toch anders kunnen?

Dat was de vraag die ik al van jongs af aan regelmatig stelde. Ik was verbaasd hoe moeilijk mensen het elkaar en vooral zichzelf soms maken. Ik wilde snappen waarom mensen doen wat ze doen. Deze fascinatie voor gedrag vormde de basis voor mijn eigen bedrijf. In 2005 trok ik de stoute schoenen aan, met ruim 8 jaar corporate ervaring in mijn rugzak, begon ik. Eerst als interimmer, later ook als coach.  Multinationals, banken, verzekeraars, overheden, academische ziekenhuizen en bedrijven in de industrie vormen mijn klanten kring. Ik breng mijn klanten dichter bij hun kern, hun missie.

Doe waar je voor staat, leef je missie

In mijn trajecten geef ik inzicht in het verborgen potentieel dat er ligt. Men ontdekt hoe je doorbraken creëert en leert hoe je dit ook in de toekomst zelf kunt blijven doen. Daarnaast ondersteun ik collega coaches in de verdere ontwikkeling van hun coachingskills. En inspireer ik iedereen die wil genieten van het leven met de ‘Academie voor Levenskunstenaars’  om de lessen die je leert in je leven te vertalen naar levenskunst.

Krachtpatsers met kwetsbaarheid

Ik werk het liefst met ondernemers en leiders die aan het stuur van hun toekomst zitten. Krachtpatsers die kwetsbaarheid niet als zwakte zien. Die met lef de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen ontwikkeling & gedrag en juist daarmee invloed hebben op anderen  Mensen die alles uit het leven willen halen omdat ze hier niet voor niets zijn. Ze weten dat ze iets bij te dragen hebben en willen het verschil maken.

Ik handel vanuit een positief en krachtig perspectief. Vaak zit er zo veel meer in dan je denkt. Natuurlijk gaat het niet altijd over rozen. Iedereen maakt  tegenslag mee, problemen en uitdagingen horen er nou eenmaal bij. Hoe je er mee omgaat, daar ben je zelf verantwoordelijk voor.

De shit die je meemaakt kan een vruchtbare voedingsbodem zijn voor geluk.

Daar weet ik alles van. Ik ben een geluksvogel. Ik heb een fantastisch leven maar natuurlijk ken ik ook perioden van tegenslag. Soms kom je in een film terecht waarvan het script op een ongelofelijk slechte soap lijkt. Achter elkaar valt weg wat altijd vanzelfsprekend leek. Dat gebeurde mij een aantal keer in de afgelopen jaren. Verlies van dierbaren, een scheiding en een verloren nieuwe liefde. Soms lag mijn wereld in stukken aan mijn voeten. Ik trok de lessen uit deze ervaringen en nam verantwoordelijkheid voor mijn rol in mijn eigen drama’s. Ik besloot niet als slachtoffer door het leven te willen, maar regisseur van mijn eigen leven en toekomst te zijn.  Schouders eronder!

Waar 2020 voor veel mensen een rampjaar was door de uitbraak van de Covid pandemie, had ik een prachtig jaar. Ik weet nu: wat er ook gebeurt, ik kan het aan. Alles gaat voorbij en tegenslag hoort, net als alle hoogte punten, nu eenmaal bij het leven. Alle heftige en mooie ervaringen hebben me een wijzer en rijker mens gemaakt. Waar je staat in je leven is het gevolg van jouw eigen keuzes. Je hebt niet altijd invloed op wat er op je pad komt en in je leven gebeurt. Hoe je er mee omgaat, daar ben je wel zelf verantwoordelijk voor.  Ik bewandel het pad van mijn leven daarom bewust.

Ik kies misschien niet altijd de makkelijkste weg, maar voor mij is het wel de mooiste.
Het enige wat  je nodig hebt is de moed om jezelf te zijn

Wil je contact? Laat het me weten

Ja ik wil contact!